Hyra kajak på Nordic Kayaks Center

Vid vår kajakuthyrning i Näsbyviken Täby kan du hyra kajak oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat förut. Det natursköna området i Näsbyslottspark och det lugna vattnet i Näsbyviken ger dig en perfekt start för att utforska Stora Värtans vatten.

Vi hjälper dig med utrustningen, ger tips på paddelrutt efter dagens väderförhållanden, samt ger dig en obligatorisk säkerhets genomgång och lite tekniktips innan turen startar.

Vi erbjuder stabila och lättpaddlade singel kajaker, dubbelkajaker eller den öppna varianten surfski som är lite mer sportig. Paddelbräder finns det också några av när vattentemperaturen är badbar. Alla oavsett erfarenhetsnivå, ska känna sig trygg i sin hyrkajak.

I kajakhyran ingår kajak, paddel, flytväst och ett vattentätt fodral till din mobiltelefon (som är obligatoriskt hos minst en av paddlarna i en grupp).

Du klär dig för aktivitet utomhus efter dagens väder, vi rekommenderar tight klädsel som gör en eventuell kapsejsning lättare att hantera.

Efter paddlingen kan ni slappna av med en fika hos våra grannar på Lunas kaffe som servera allt från lättare lunch till kaffe och bulle i deras berså.

All kajakhyra avser paddling från vår brygga, vi erbjuder inte långtidshyra för paddling i andra vatten.

Priser för kajakuthyrning:

Singelkajak 2 h 350 kr

Singelkajak 4 h 600 kr

Dubbelkajak 2 h 600 kr

Dubbelkajak 4 h 1000 kr

Priser för SUP:

1 h 250 kr

Bokningsbara tider, dagligen 10-18. Senast 24 h innan

Vill du paddla på andra tider och mer regelbundet? Då kanske NK klubb är något för dig 

För event och speciella arrangemang, maila för offert!